Vendosni fjalën kyçe....

Protestë në Milano kundër Green Pass


Qindra qytetarë të Milanos janë mbledhur në sheshin ikonik ‘Duomo’ për të kundërshtuar pasaportën e vaksinimit.

Në qytetet italiane protestohet prej javësh kundër vaksinimit të detyrueshëm.

Protesta e sotme ka qenë paqësore megjithatë policia ka shoqëruar disa prej organizatorëve e pjesëmarrësve.

Këta të fundit kërkojnë më shumë liri dhe kundërshtojnë masat e ashpra të qeverisë lidhur me pandeminë.