Vendosni fjalën kyçe....

Nga 1 korriku rikthehen abonetë e përgjithshme në Tiranë


Nga 1 korriku do rikthehen në treg abonetë e përgjithshme.

Vendimi është miratuar sot nga Këshilli Bashkiak i Tiranës.

Shitja e aboneve të përgjithshme u pezulluar për rreth një muaj pasi sipas bashkisë po bëhej studimi i tregut dhe po punohej për përmirësimin e shërbimit.

Pas heqjes së abonesë së përgjithshme në kryeqytet, pasi dy protesta të organizuara nga Organizata Politike.