Vendosni fjalën kyçe....

Bien Facebook dhe Instagram për disa minuta


Facebook dhe Instagram, i cili është në pronësi të Facebook, kanë pësuar një ndërprerje të madhe, duke bërë që përdoruesit të dynden në Twitter për të shfryrë zhgënjimin e tyre.

Ndërsa të dy faqet janë rikuperuar me shpejtësi, nuk u dha asnjë shpjegim për këtë çështje.