Vendosni fjalën kyçe....

Gjykata rrëzon prokurorinë për regjistrat e kolegjeve “Turgut Özal” në Shqipëri


Gjykata e Tiranës ka rrëzuar prokurorinë lidhur me kërkesën e saj për të sekuestruar dokumentet e regjistrimit të nxënësve e studentëve në shkollat e kompanisë ‘Turgut Ozal’ në Shqipëri.

Sipas prokurorisë, numri i nxënësve të regjistruar nuk ishte i njëjtë me atë të deklaruar dhe për këtë organi i akuzës kishte sekuestruar regjistrat. Megjithatë gjykata e ka llogaritur si të padrejtë këtë vendim duke i kthyer dokumentacionin kolegjit.

Prokuroria nisi një hetim ndaj kolegjeve turke disa muaj më parë duke e akuzuar kompaninë në fjalë për pastrim parash po deri tani nuk e ka vërtetuar ende në gjykatë këtë pretendim.