Vendosni fjalën kyçe....

Bashkia e Divjakës mbyll tregjet: Janë rritur infektimet me Covid-19


Kryetari i Bashkisë, Fredi Kokoneshi

Bashkia e Divjakës ka urdhëruar sot mbylljen e të gjitha tregjeve për shkak të rritjes së numrit të të infektuarve me koronavirus. 

Qytetarët këshillohen gjithashtu që të zbatojnë të gjitha udhëzimet e institucioneve për mbrojtjen nga koronavirusi.

“Për shkak të përhapjes shqetësuese të infektimeve me Covid-19 njoftojmë mbylljen përkohësisht të të gjitha tregjeve me shtrirje në territorin e Bashkisë Divjakë.

Tregjet do të jenë të mbyllur deri në një njoftim të dytë.

Këshillojmë të gjithë qytetarët të zbatojnë udhëzimet e institucioneve përkatëse përsa i përket parandalimit të përhapjes së COVID-19.

Të respektojmë jetën tonë dhe të atyre që na rrethojnë.

Faleminderit”- thuhet në njoftimin e bërë publik në faqen zyrtare të kësaj bashkie në Facebook.