Vendosni fjalën kyçe....

109 milionë lekë gjoba për maskën e muzikën në vend 24 orët e fundit


629 persona janë ndëshkuar me nga 30 mijë lekë pasi janë kapur pa maska.

Tetë prej tyre janë shoqëruar fillimisht në polici pasi nuk kanë pasur me vete mjet identifikimi e më pas janë lënë të lirë.

Përveç personave, policia ka ndëshkuar me nga 10 milionë lekë, 9 administratorë lokalesh duke qenë se në mjediset e administruara prej tyre ishte vënë muzikë pas orës 20:00 si dhe nuk respektoheshin protokollet e sigurisë.