Vendosni fjalën kyçe....

Rama: Nëse humb zgjedhjet do iu them punë të mbarë atyre që marrin stafetën


Kryeministri Edi Rama në prezantimin e platformës së komunikimit të Partisë Socialiste me anëtarët e saj ka folur edhe për çështje të tjera.

Ndër të tjera Rama u pyet se çfarë do të bënte nëse do humbte zgjedhjet e 25 prillit.

Rama tha se në rast të këtij rezultati do i uronte punë të mbarë pasardhësit të tij në qeveri.

Ditën që shqiptarët nuk do më besojnë mua të jem në rolin e kryeministrit, do i përqafoj gjithë shqiptarët me një mirënjohje që asnjëherë nuk do të gjej fjalët për ta shprehur dhe do iu them puna e mbarë atyre që do marrin stafetën”-tha Rama.