Vendosni fjalën kyçe....

Indianët turren në dyqanet e pijeve alkoolike pas rihapjes, policia i mbyll sërish (Video)


Turma të mëdha u turrën në dyqanet e pijeve alkoolike në Indi pasi ato u rihapën në mes të bllokimit të Covid-19.

Megjithatë dyqanet u mbyllën shpejt nga policia në disa zona për shkak të shkeljeve masive të distancimit social.

Dyqanet e pijeve, të cilat u mbyllën në 25 mars, u lejuan të hapen përsëri të hënën në të gjithë Indinë, si pjesë e planit të qeverisë për të zbutur gradualisht bllokimin.

Vetëm dyqanet e pavarura të vendosura larg pikave të nxehta specifike Covid-19 u lanë të lira për të rifilluar punën, ndërsa qendrat tregtare mbeten të mbyllura.

Zyrtarët urdhëruan të gjithë të vazhdojnë të mbajnë maska ​​dhe të qëndrojnë dy metra larg njëri-tjetrit kur blejnë alkool.

Megjithë thirrjet për të mbajtur distancim social, dyqanet e pijeve menjëherë tërhoqën turma masive.

Fotografitë dhe videot që qarkullojnë në mediat sociale tregojnë se në shumë raste njerëzit ishin duke qëndruar shumë afër me njëri-tjetrin teksa rreshtoheshin para dyqanit. Kjo detyroi policinë që të mbyllte sërish dyqanet e hapura.