Vendosni fjalën kyçe....

Rritet numri i viktimave dhe të infektuarve nga COVID-19 në Francë, Gjermani dhe Britani


Në Britaninë e Madhe deri tani janë testuar 243 421 persona për Covid-19.

Prej tyre, 65 077 kanë rezultuar pozitivë dhe numri i personave të pranuar në spital me simptoma është 16 784.

Numri i viktimave të reja nga koronavirusi është 881, duke e çuar në 7 978 numrin e përgjithshëm të viktimave.

Në Gjermani numri i viktimave ka shkuar në 2431 duke e çuar në 82 persona ndërruan jetë gjatë 24 orët e fundit.

Numri i të prekurve deri më tani ka shkuar në 115,104 persona ku rastet e reja të regjistruara janë 1808.

Ndërsa në Francë është rritur ndjeshëm si numri i të infektuarve të rinj ashtu edhe numri i viktimave.

Deri më tani në Francë kanë ndërruar jetën 12,210 persona, ku vetëm gjatë 24 orëve të fundit vdiqën 1341 njerëz.

Numri i përgjithshëm i të infektuarve në Francë shkoi në 117,739, ditën e sotme nga testet u gjetën 4,799 raste të reja.