Vendosni fjalën kyçe....

Rudina Hajdari largohet si kryetare e Komisionit të Integrimit, propozon deputetin Halit Valteri


Deputetja Rudina Hajdari ka dhënë dorëheqje si kryetare e Komisionit të Integrimit Evropian.

Në krye të këtij komisioni, Hajdari ka propozuar deputetin Halit Valteri.

Këtë vendim ajo ia ka dërguar kreut të Kuvendit Gramoz Ruçi, më datë 26 shkurt 2020.

Ndërkohë, në krye krye të Komisionit të Edukimit dhe Mjetet e Infomimit Publik është caktuar Halil Jakimi, i cili më parë ka qenë nënkryetar në Komisionin për Veprimtarinë prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin.

Më herët këtë post e mbante Fatjona Dhimitri.

Ndërsa në krye të Komisionit për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin caktohet deputeti Arlind Çaçani.

Më poshtë dokumenti i siguruar nga Ora News: