Vendosni fjalën kyçe....

Basha i del në mbështetje grevistëve të Poçemit dhe Ballshit


Kreu i PD-së Lulzim Basha i ka dalë në mbrojtje grevistëve të Poçemit pasi ata protestojnë për mosmarrjen e pagave prej 27 muaj.

Basha i quan të drejta kërkesat e grevistëve dhe kërkon që problemi i tyre të marrë sa më parë zgjidhje.

Mbështes plotësisht punonjësit e rafinerisë së naftës dhe stacionit të pompimit të ujit në Poçem dhe aktet e tyre sublime, përfshirë grevën e urisë. Kërkesat e tyre janë të drejta dhe duhet të gjejnë zgjidhje të menjehershme. Indiferenca dhe loja e pushtetarëve me fatin e tyre është kriminale”-shkruan Basha.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *