Vendosni fjalën kyçe....

Të peshkosh nuk ka qenë kurrë më e lehtë (Video)


Për ata që e kanë peshkimin pasion, mundësitë e ushtrimit të këtij sporti janë të shumta.

Por janë më së shumti pajisjet e zhvilluara ato që ju japin mundësinë të shkoni në vende të pazakonta pa u lodhur shumë.

Kjo varkë është unike në llojin e saj. Ajo drejtohet nga një levë e vogël si të ishtë një video-game dhe ju çon aty ku mendoni se mund të kapni më shumë peshq.