Vendosni fjalën kyçe....

Trump ironizon me Trudeau pasi televizioni shtetëror kanadez preu sekuencën ku Presidenti i SHBA luan te filmi “I vetëm në Shtëpi 2”


Prerja e pjesës ku Trump luan në fimin “I vetmi në shtëpi 2: Në Nju Jork” është prerë nga televizioni shtetëror kanadez.

Lidhur me këtë ka reaguar edhe vetë Presidenti Trump i cili ka ironizuar me Kryeministrin e Kanadasë Justin Trudeau.

“Unë mendoj se Justin T nuk pëlqen shumë ta bëj atë të paguajë për NATO-n ose Tregtinë!”-ka postuar Trump, duke iu referuar kryeministrit kanadez Justin Trudeau

“Filmi nuk do të jetë kurrë i njëjtë! (thjesht shaka)- ”shtoi Trump.

Shikuesit të cilët e vunë re ndryshimin në fil shpërthyen transmetuesin në pronësi të shtetit kanadez pasi njoftuan se skena e Trump mungonte nga vazhdimi i filmit të vitit 1992, i cili transmetohej në fillim të muajit.

Në filmin ikonik të festave, personazhi i Macaulay Culkin, Kevin McCallister, ecën i vetëm në Hotel Plaza  pasi ai është i ndarë nga familja e tij. Ai vrapon te një kalimtar të luajtur nga Trump dhe pyet: “Më falni, ku është korridori?”

Poshtë sallës në të majtë“, përgjigjet Trump.

CBC tha që filmi nuk ishte redaktuar për qëllime politike, por më tepër për të lejuar ndërprerje komerciale.

“Siç ndodh shpesh me tiparet e adaptuara për televizionin, Home Alone 2 u redaktua për të lejuar kohë komerciale brenda formatit,” tha Chuck Thompson, kreu i marrëdhënieve në CBC, në një deklaratë.