Vendosni fjalën kyçe....

I akuzuari habit policët, del nga kafazi dhe provon arratisjen brenda sallës së gjyqit (Video)


Një i dyshuar për vrasje u përpoq të shpëtonte nga një sallë gjyqi në Rusi në një mënyrë të çuditshme, para rojeve, duke i lënë ata duke mallkuar dhe gërvishtur kokat e tyre se si ta ndalnin largimin e tij, pa i shkaktuar lëndime.

Sallat gjyqësore ruse zakonisht kanë një mbyllje të posaçme ku të pandehurit ulen gjatë gjykimeve penale.

Kjo karakteristikë në vetvete është e diskutueshme, me kritikët që e quajnë atë poshtërues, por në një seancë të veçantë ajo provoi të ishte një dhimbje koke e madhe për zbatimin e ligjit.

I pandehuri, Leonid Greiser, u ngjit në pjesën e sipërme të kafazit dhe u përpoq të kalonte përmes një tavani të varur.

Megjithatë policët arritën ta kapin atë për këmbësh duke e tërhequr poshtë.