Vendosni fjalën kyçe....

“Shtëpitë kanë dalë jashtë përdorimit” – Banorët e Bregut të Lumit akuza punimeve te Bulevardi i Ri për përmbytjen (Fotot)


Banorët e Bregut të Lumit kanë pasur dëme të mëdha materiale nga shirat e natës së mbrëmshme.

Banesat e tyre janë mbushur me ujë duke prishur të gjitha orenditë shtëpiake.

Ndërkohë në banesat e tyre nuk kanë vajtur përfaqësuesit e bashkisë e qeverisë për vlerësimin e dëmeve.

Ata kanë akuzuar punimet në Bulevardin e Ri të Tiranës, duke qenë se i gjithë uji i grumbulluar është derdhur mbi shtëpitë e tyre, pasi punimet  e kryera dhe ato që po kryhen ende i kanë mbërthyer shtëpitë në një “grackë” duke bllokuar ujin që të mose derdhet më tej.

Kjo është hera e parë që zona e Bregut të Lumit ka një përmbytje të këtyre përmasave.