Vendosni fjalën kyçe....

Nëse jeni për rrugë, kjo valixhe “e zgjuar” ju hyn në punë (Video)


Kjo ëshë valixhja që i duhet çdo udhëtari.

Objekti ‘i zgjuar’ mund të shndërrohet në forma të ndryshme sipas rastit.

Ka shumë ndarje ku mund të futen plot sende dhe veshmbathje të nevojshme.

Për më tepër mund të shihni videon e mëposhtme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *