Vendosni fjalën kyçe....

Radhë në doganën e Qafë Thanës, shoferët të bllokuar për 4 orë revoltohen nga pritja


Dhjetëra kamionë të tonazhit të rëndë kanë mbetur me orë të tëra të bllokuar në pikën kufitare të Qafë Thanës, ndërsa drejtuesit e tyre kanë kritikuar ashpër autoriteteve doganore.

“BalkanWeb”, raporton se kamionët kanë të paktën mbi 4 orë që presin në radhë dhe shkak për këtë është bërë vonesa e kontrolleve në skaner.

Sipas shoferëve, kjo orvatje është e padrejtë dhe abuzive duke shtuar se janë pagues të rregullt të taksave dhe detyrimeve ndaj shtetit. Ata thonë se kjo vonesë nuk ndodh tek pala maqedonase.

“Kemi 4 orë që presim ne temperatura të larta. Nuk është aspak normale. E bëjmë çdo dite këtë rrugë dhe i njëjti avaz. Na mbajnë kot pa arsye. Mbajmë familjen me këtë punë. Paguajmë miliona taksa në shtet. Shërbimi është zero. Turp. Në palën maqedonase nuk ndodh kurrsesi diçka e tillë. Nuk na mbajnë me shume se 15 minuta”-thanë shoferët.