Vendosni fjalën kyçe....

Themelohet këshilli bashkiak i Rrogozhinës


Është ngirtur mëngjesin e sotëm këshilli bashkiak i Rrogozhinës. Në mbledhjen e sotme nuk ka pasur incidente apo protesta nga opozita.

Bashkia e Rrogozhinës drejtohej më parë nga një kandidat i PDIU-së ndërsa tani pas votimeve të 30 qershorit u shpall fitues Haxhi Memolla.

Në këshillin bashkiak të Rrogozhinës janë 21 anëtarë, ku 20 i përkasin Aleancës për Shqipërinë Evropiane dhe një është i Demokracisë Sociale.

Rrogozhina është një prej bashkive ku Partia Socialiste nuk pati kundërshtarë përballë më 30 qershor.