Vendosni fjalën kyçe....

Ndërprerje energjie në kryeqytet, zonat dhe orari


OSHEE ka njoftuar se në dy ditë në vijim, 3 dhe 4 korrik, do të stakohet energjia elektrike në disa zona në kryeqytet.

Kjo shkëputje e energjisë vjen për shkak të punimeve që po bëhen për rikonstruktimin e kabinave, ndërsa rryma do të shkëputet në harkun kohorë 09:00-16:00.

Zonat ku do të shkëputet energji janë:

rruga “Riza Cuko”, rruga “Myslym Keta”,  rruga “Xhafer Zelka”,

12:00-15:00/rruga “Tasim Shehu”

09:00-15:00/rruga “Thoma Koxhaj”, rruga “Kole Koci” dhe rruga “3 Dëshmorët” në Yzberisht, rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Bardhyl”, rruga “Nasi Pavlo”,  rruga “Jan Kukuzeli”,

09.00-11.00/rruga “Sulejman Delvina”,  rruga “Gjin Bue Shpata”

4 korrik/09:00-15:00

rruga “Teodor Keko”,  zona e Astirit, rruga “Arkitekt Sinani”

09:00-16:00/rruga “Mati Logoreci”, rruga “Gjergj Legisi”,

01:00-03:00/ rruga “Thanas Ziko”, rruga “Dervish Hekali” , rruga “4 Dëshmorët

03:00-05:00/ rruga “Qazim Vathi”,  rruga “Kongresi i Manastirit”,  rruga “Sitki Çiço”,

05:00-06:00/ rruga “Ali Baushi”

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *