Vendosni fjalën kyçe....

Kush nuk do e donte nje sistem të tillë në shtëpi (Video)


Apartamentet robotikë janë tashmë një realitet i pashmangshëm.

Sistemi i quajtur Ori shndërron një hapësirë të vogël në mjedise të ndryshme pajisjet futen brenda njëra-tjetrës dhe dalin sërish kur është nevoja me anë të një butoni.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme që tregon sesa fantastike është të kesh mundësinë të përdorësh një sistem të tillë.