Vendosni fjalën kyçe....

LIVE/ Protestuesit marshojnë për te Drejtoria e përgjithshme e Policisë


Protestuesit po drejtohen për tek Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit e më pas Parlamentit.

Simbolika e këtij marshimi proteste janë institucionet e kapura nga krimi- Parlamenti dhe Qeveria, si dhe institucionet që janë vegla të dhunës barbare policore mbi qytetarët dhe liritë e të drejta e tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *