Vendosni fjalën kyçe....

SHBA me armë të re, çan objekte pa shpërthim


CIA ka zhvilluar fshehurazi një armë të re që i shkatërron objektet armike me gjashtë tehe të mprehta.

Arma quhet R9X dhe është e aftë të çajë përmes ndërtesave dhe makinave me ndihmën e teheve që vihen në punë pak sekonda para përplasjes, pa lëndë shpërthyese.

Pasi futet në ndërtesë, arma arrin t’i kapë armiqtë me saktësi ët lartë. Për shkak të teheve, quhet “Xhinsu”, si një markë e famshme thikash.