Vendosni fjalën kyçe....

“Facebook”, “Instagram” dhe “Whatsapp” bien në gjithë botën


Rrjetet sociale “Facebook”, “Instagram” dhe “Whatsapp” kanë shfaqur probleme vetëm pak çaste më parë në të gjithë botën.

“Russia Today” shkruan sot se shërbimet e “Facebook”-ut po përjetojnë vështirësi teknike, në Evropë, Malajzi dhe disa pjesë të SHBA-së që raportojnë mungesën e qasjes në “Facebook”, “Instagram” dhe “Whatsapp”.

Problemet janë vënë re edhe në vendin tonë, pasi këto tre aplikacione ndaluan për pak minuta.

 Faqja e internetit downdetector.com, e cila gjurmon ankesat për disponueshmërinë e faqeve të njohura online, renditën qindra raporte për të tre shërbimet popullore të zotëruara nga gjigandi i teknologjisë amerikane.

Përdoruesit e këtyre tre shërbimeve, shkuan në vende alternative si “Twitter” për të shprehur zhgënjimin.