Vendosni fjalën kyçe....

LIVE/Mediat ndërkombëtare transmetojnë protestën e opozitës


Protesta e opozitës e mbledhur para kryeministrisë nuk ka kaluar larg vëmendjes së mediave ndërkombëtare.

Ato janë stacionuar në Tiranë për të transmetuar zhvillimet e saj LIVE.

Kanë qenë EuroNews dhe Zëri i Amerikës që kanë transmetuar protestën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *