Vendosni fjalën kyçe....

Të shtrosh rrugët me mbeturina, madje 800% më të forta se rrugët e zakonshme (Video)


Mbeturinat e përditshme të njerëzve dhe industrisë mund të përdoren në mënyra të ndryshme që nga prodhimi i energjisë e deri te prodhimi i sendeve e pajisjeve.

Një kompani ka shpikur sesi t’i përdorë ato për të shtruar rrugët. Mbeturinat copëtohen dhe më pas përzihen me rërë dhe lëndë të tjera për të prodhuar pllaka për shtrimin e rrugëve.

Këto pllaka janë 800% herë më të forta se materialet e tjera të shtrimit përveçse i bëjnë rrugët e forta, shërbejnë edhe për përdorimin e duhur të mbeturinave.