Vendosni fjalën kyçe....

Mesazhi i Metës për politikën: Kjo situatë duhet të marrë një kthesë 180 gradë


Presidenti Ilir Meta ka komentuar krizën politike në vend duke dhënë edhe një mesazh për palët politike.

Meta shprehet se kjo situatë duhet të marrë kthesë 180 gradë dhe duhet të ndodhë sa më shpejt.

Për Metën duhet një dialog sa më realist dhe i përgjegjshëm dhe efektiv.

Situata aktuale politike në Shqipëri duhet të marrë një kthesë 180 gradë, më mirë herët, se sa më vonë! Dialogu realist, i përgjegjshëm dhe efektiv është i domosdoshëm”-shkruan Meta.