Vendosni fjalën kyçe....

Tjetër mrekulli arkitekturore në Kinë, ndërtohet ‘korridori i kristaltë’ (Video)


Një tjetër mrekulli arkitekturore do të shfaqet në Kinë me ndërtimin e një korridori prej 300 metrash që do të lidhë katër ndërtesa të mëdha në qytetin Chongqing Raffles.

Korridori i kristaltë me lartësi prej 250 metrash që do të shtrihet përgjatë katër kullave, pritet të peshojnë 40,000 ton.

Dy vjet më parë, Kina ndërtoi urën më të gjatë dhe më të lartë të xhamit në botë në malet e saj piktoreske Zhangjiajie. Duke u lënë vizitorëve të shijojnë një pamjë transparente nga hapsira qiellore.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=pNW3xMA5tpE