Vendosni fjalën kyçe....

Meta i jep Ndriçim Sallakut me gradën “Gjeneral Brigade”


Ditën e sotme  presidenti  Ilir Meta ka dekretuar me Gradën Madhore “Gjeneral Brigade”, Ndriçim Reshit Sallakun” , me detyrë “Atashe Ushtarak i Republikës së Shqipërisë në Republikën e Turqisë, jo rezident në shtetin e Izraelit, Republikën e Azerbajxhanit dhe në Gjeorgji”.

Sipas Dekretit Presidencial, në mbështetje të nenit 92, për pushtetet dhe autoritetet e drejtimit e të komandimit të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar, me propozim të Ministrit të Mbrojtjes, e gradon ushtarakun me titullin e lartë “Gjeneral Brigade”.

Dekreti i Presidentit: