Vendosni fjalën kyçe....

“Hëngre supershpullë nga studentët”, Rama bën pjesë të përgjegjësisë edhe opozitën


Protesta e studentëve ka bërë që kryeministri Rama të reagojë shpresh madje iu është përulur këtyre të fundit për të negociuar me ta por është refuzuar. Studentët do të vijojnë me protetsat për 8 kërkesat e tyre, protesta që nisin që nga dita e nesërme.  Por Rama i ftuar në Xing me Ermalin ka folur dhe për protestën e studentëve.

Ermali e u shpreh se qeveria e tij ka ngrënë një supershpullë nga studentët. Mirëpo Rama përgjegjësinë nuk e ka marrë për vete por ka futur edhe opozitën.

Biseda:

Ermali: Hëngrët një supershpullë nga studentët.

 Rama: Krahasuar me grushtin që hëngrët ju, apo ti s’e llogarit Lulin. Ne morëm një shuplakë dhe bëmë mirë që e hëngrëm se duhej. Por ama ne jemi ndryshe, ne kthejmë faqen tjetër. S’i përgjigjemi me plumb. Doktori thotë kur qëllon njëri bëj gati shqelmin, kurse doktoresha nxjerr çizmen.