Vendosni fjalën kyçe....

‘Guinea Bissau tërheq njohjen e Kosovës’, Pacolli: ‘Fake News’ i Serbisë, të dëshpëruarit janë edhe qesharakë


 “Guinea Bissau ka tërhequr njohjen e Kosovës”, ky ishte lajmi që qarkullonte këto ditë në mediat serbe.

Lidhur me këtë ka reaguar zv.kryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli, i cili i ka konsideruar këto thjesht si ‘Fake Neës’.

 Po ashtu Pacoli shton se Republika e Kosovës ka akredituar ambasadorin e vet në këtë shtet. 

“Serbia prodhon lajme të rreme, ”fake news”, për tërheqjen e njohjes nga Guinea Bissau, ndërkohë që Republika e Kosovës ka të akredituar ambasadorin e vet fuqiplotë në këtë shtet.

Kjo është ajo që po e përsëris në vazhdimësi. Kosova po vazhdon të korrë suksese mbi bazën e fillimit dhe kultivimit të marëdhënieve bilsterale me të gjitha shtetet anekënd botës, ndërkohë që Serbia, respektivisht Dacic dhe Vucic kënaqen me ”fake news” që i shkruajn vet dhe pastaj i lexojn ato, nëpër mediat që në mënyrë diktatoriale i kontrollojnë vet.
Të dëshpëruarit janë edhe qesharakë.”, shprehet Pacolli.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *