Vendosni fjalën kyçe....

Fast Food

Përdoruesit e “Android” akuza “WhatsApp”: Po na shkatërron baterinë e telefonit

Përdoruesit e ‘Android’ janë ankuar në internet pasi një nga përditësimet e fundit të ‘WhatsApp’ po ua shkarkon shumë shpejt baterinë, deri në 50 përqind në disa orë, pavarësisht nga përdorimi aktiv. Përdoruesit raportuan njoftime në telefonin e tyre që tregojnë se ‘WhatsApp’ përdori baterinë dhe se aplikacioni ishte në…