Vendosni fjalën kyçe....

Surprizon Kevin Spacey, thotë se mund të kandidojë për president në SHBA (Video)


Aktori Kevin Spacey rifilloi traditën e tij të Krishtlindjeve pas anulimit të paraqitjes të një karakteri si politikani i korruptuar Frank Underwood nga seria hit në Netflix “House of Cards”, duke njoftuar të dielën se ai mund të kandidojë për president.

Ai e bëri deklaratën gjatë një paraqitje të papritur në emisionin e komentatorit konservator Tucker Carlson në X.

Spacey, duke folur për Carlson, tha se një kandidim për në Shtëpinë e Bardhë ishte “një sakrificë që unë jam i gatshëm të bëj për këtë komb të madh”, duke sugjeruar se ishte koha për të “rikthyer disa persona të rritur në shtëpi”.

Underwood, i cili përfundimisht bëhet president në “House of Cards” përmes mjeteve të fshehta, i tha Carlson-it se ishte koha që “vendi ynë të ndalojë së kërkuari falje”.

Ai shtoi, “le të ndalojmë së fajësuari robotët dhe fëmijët e kolegjit” për “ide qesharake” dhe “të fillojmë t’u tregojmë udhëheqësve se çfarë është në të vërtetë udhëheqja”.

 “Ne kemi nevojë për dikë në Shtëpinë e Bardhë që nuk ka frikë, si unë, nuk ka frikë ta shtyjë vendin tone në drejtimin e duhur, nëse bëhet fjalë për këtë”, tha Spacey.