Vendosni fjalën kyçe....

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja dorëzon në SPAK kallëzimin për 21 janarin: Berisha, Basha dhe Prendi akuzohen për vrasje


Ministri i Drejtësisë, ,Ulsi Manja, pak pas deklaratës së tij për mediat ditën e sotmedorëzon në SPAK kallëzimin për 21 janarin.

Në dokumentin e kallëyimit penal të Manjës, shihen emrat e Sali Berishës, në cilësinë e ish-kryeministrit,  Lulzim Bashës si ish ministër i Brendshëm, dhe Ndrea Prendit ish komandat i Gardës.

Ata janë zyrtarisht të kallëzuar në SPAK për vrasje në rrethana të tjera cilësuese në 21 janar.