Vendosni fjalën kyçe....

Britania dëbon 40 shtetas shqiptarë, mes tyre edhe shkelës të ligjit dhe emigrantë ilegalë


Më shumë se 40 shkelës të ligjit dhe emigrantë shqiptarë që u përpoqën të hynin në Britani me varkë, janë kthyer pasi janë dëbuar nga Britania e Madhe.

Një fluturim me 42 persona u pa duke u ulur në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës Nënë Tereza në kryeqytetin shqiptar, pasi u largua nga Britania e Madhe më herët gjatë ditës së sotme.

Ata përfshinin 32 kriminelë të cilët ishin dënuar me një total prej 89 vitesh burg për vepra, duke përfshirë furnizimin me drogë të klasës A dhe lehtësimin e hyrjes së paligjshme në vend.

Gjithashtu në aeroplan ishin gjashtë azilkërkues të dështuar dhe katër shkelës të tjerë të imigracionit, si ata që kishin shkelur vizën ose ata që kishin mbërritur më parë në Britani ilegalisht. Tre nga të larguarit kishin mbërritur fillimisht në këtë vend me një varkë të vogël nga Franca veriore, thanë burimet e Daily Mail.