Vendosni fjalën kyçe....

Berisha: Dera u hap vetë si “Susam hapu”, lëvizje gandiste që do çlirojë Shqipërinë


Ish-kryeministri Sali Berisha deklaroi se protesta e sotme është paqësore, ndërsa justifikoi demokratët se po hapin dyert e shtëpisë së tyre.

“Është vetëm paqësore, po hapin dyert e shtëpisë së tyre.

Do mbajnë përgjegjësi ata që I krijojnë, ata që hedhin gaz ndaj demostruesve.

U hap dera vetë si ‘Susam’, ‘Susam hapu’.”- tha Berisha.

Ai foli edhe për incidentin me Roland Bejkon duke thënë se është kundër dhunës: “Nuk jam për asnjë dhunim por nuk i kam parë skenat dhe ajp do shqyrtohet. Ne jemi paqësorë siç e shihni, jemi shumë paqësorë biles.

Një lëvizje gandiste që do çlirojë Shqipërinë. Dyert e shtëpisë happen, nuk preken personat, materiali hapet sepse është vendosur në vendin e gabuar. Përkundrazi. Autoblindat do ia bëjmë dhuratë Lulzim Bashës.”