Vendosni fjalën kyçe....

Meta pasi ktheu ligjin për ‘Buxhetin 2022’: S’është transparent, qeveria ka humbur deri tani në Arbitrazh 383.5 milionë euro


Pasi dekretoi kthimin në Kuvend të ligjit të ‘Buxhetit 2022’, presidenti Meta ka shkruar në Facebook se buxheti nuk është transparent.

Po kështu kreu i shtetit thekson se deri tani qeveria ka humbur në Gjykatën e Arbitrazhit 383.5 milionë euro.

Meta shton se detyrimi do paguhet me taksat e qytetarëve por nuk ka asnjë sqarim kur dhe si.

“Buxheti 2022” NUK ËSHTË TRANSPARENT. 385.5 MILION EURO ka humbur Qeveria në Gjykatën e Arbitrazhit. Detyrimi do paguhet me taksat e qytetarëve, por ZERO sqarime kur dhe si.” – shkruan Meta.