Vendosni fjalën kyçe....

Të kundërtat tërhiqen?! Qeni përpiqet të miqësohet me macen po i del huq (Video)


Disa kafshë janë jashtëzakonisht shoqërore dhe duan të jenë miq me të gjithë por disa të tjera nuk ndajnë të njëjtin mendim.

Kështu i ndodhi edhe një qeni të racës labrador që kërko të miqësohej me një macë e hidhet në divanin e shtëpisë për t’u afruar me të.

Megjithatë macja nuk duket shumë e lumtur për këtë lëvizje e teksa qeni përpiqet ta përkëdhelë, ajo bën të kundërtën, përpiqet ta godasë qenin. Ndoshta, do jetë për herën tjetër.