Vendosni fjalën kyçe....

Çdo gjë që dihet deri më tani për seritë e reja të “Sex and the City”


“Vogue” sjell në një përmbledhje të shkurtër gjithçka dihet deri më tani për seritë e reja të “Sex and the City”, të cilat do të quhen “Dhe thjesht ashtu”.

Nëse ka një rregull për të cilin duket se i gjithë Hollyëoodi e ka marrë mesazhin, ai është ky: “Shfaqje shumë e njohur e aughts” plus “reboot” është e barabartë me “magjinë televizive”. Kështu ndodhi me rindezjen e Gossip Girl, dhe tani, zonjat e Sex and the City (plus më shumë se disa zotërinj-përshëndetje, Stanford Blatch) po marrin trajtimin e ringjalljes, gjithashtu, në një seri krejt të re të titulluar Dhe Ashtu Ashtu. Më poshtë, gjeni gjithçka që dimë deri më tani për rindezjen e Sex and the City.

Për çfarë do të jenë seritë e reja?

Do të sillen rreth Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandës (Cynthia Nixon) dhe Charlottes (Kristin Davis) duke iu afruar trukeve të tyre të vjetra, domethënë, duke u përpjekur t’i “kenë të gjitha” në një qytet i madh. Deri më tani, ne e dimë që Carrie është divorcuar nga Z.Big, plus ajo është një drejtuese podcasti, natyrisht, sepse ky është viti 2021. COVID-19 gjithashtu do të jetë në seri.

Kush është parashikuar të shfaqet përtej Parker, Nixon dhe Davis?

Z.Big do të kthehet, natyrisht, po ashtu edhe Stanford (Ëillie Garson) dhe të tjerë burri i Charlotte, Harry (Evan Handler); ish- partneri i Carriet Aidani (John Corbett), burri i Mirandës – a.k.a. “njeriu im i ëndrrave – Steve” (David Eigenberg) etj. Plus, fëmijët e të gjithëve! Si pranë të rriturve! E çuditshme! Sara Ramírez, Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury dhe Karen Pittman gjithashtu do të shfaqen në rolet origjinale.

Ku do të transmetohen seritë e reja?

Pjesa më e re e Sex and the City do të transmetohet në HBO Max.

Kur do të shfaqet premiera?

Ende nuk është caktuar një datë por lajmi u zyrtarizua nga HBO Max në janar dhe prodhimi filloi në Neë York City këtë pranverë, kështu që shpresojmë që nuk do të kemi shumë kohë për të pritur.

E fundit por jo më pak e rëndësishme, a do të rishfaqet Kim Cattrall si Samantha Jones?

Jo, dhe na besoni kur themi se kjo përbën “një krim kundër natyrës”. Sidoqoftë, vendimi për të mos u shfaqur është i Cattrallit.