Vendosni fjalën kyçe....

Rushaj takimet me biznesin e mesëm e të vogël në Tiranë: Totali i taksave e tarifave vendore jo më i lartë se 0.5% të xhiros


Kreu i fushatës së PD-së, Alfred Rushaj, është takuar sot me përfaqësues të biznesit të mesëm e të vogël në Tiranë.

Gjatë takimit ai shpalosi programin që ka PD-ja dhe qeveria e re e krijuar prej për këtë sektori.

Rushaj tha se totali i taksave e tarifave vendore pëër bizneset e vogla e të mesme nuk do jetë më i lartë se 0.5% të xhiros së tyre.