Vendosni fjalën kyçe....

Qeveria liron nga detyra Prefekten e Qarkut Tiranë, emëron kryetarin e këshillit bashkiak, Toni Gogun


Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin e lirimit nga detyra të prefektit të Qarkut të Tiranës, Suzana Jahollari.

Këtë detyrë do ta marrë ish-zëvendës ministri i Drejtësisë, Toni Gogu.

Jahollari ishte e para femër kolonele në Shqipëri. Ajo ka kryer disa kualifikime në Holandë dhe SHBA, si dhe është aktivizuar në forumet e NATO-s në lidhje me barazinë gjinore dhe të tjera.