Vendosni fjalën kyçe....

12 fluturime nga Rinasi ditën e nesërme, kategoritë e qytetarëve që lejohen të udhëtojnë


Aeroporti Nënë Tereza nëpërmjet një njoftimi në Facebook ka publikuar listën e fluturimeve të konfirmuara për ditën e nesërme.

Krahas publikimit të listës, aeroporti i bën thirrje udhëtarëve që të kontaktojnë me kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërsa theksojnë se maskat janë të detyrueshme.⠀⠀

Gjithashtu bëhet e ditur se nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.

Fluturimet e konfirmuara 25.06.2020⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë:⠀⠀

✈Air Albania (ZB 2001) Tiranë – Romë dhe kthim
✈Ëizz Air (Ë6 2882) Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈Ëizz Air (Ë6 3845) Tiranë – Bergamo dhe kthim
✈Ëizz Air (Ë6 3841) Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈Ëizz Air (Ë9 4466) Tiranë – Londer (Luton) dhe kthim
✈Ëizz Air (Ë6 3853) Tiranë – Piza dhe kthim
✈Air Albania ( ZB 2003) Tiranë – Milano dhe kthim
✈Albaëings (2B 273) Tiranë – Perugia dhe kthim
✈Air Serbia (JU213) Tiranë – Beograd dhe kthim
✈Air Albania (ZB 2005) Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈Albaëings (2B 231) Tiranë – Pisa dhe kthim
✈Albaëings (2B 231) Tiranë – Frankfurt dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀⠀⠀

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport⠀⠀

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *