Vendosni fjalën kyçe....

Nuk përfituan pagën e luftës, punonjësit e fasonerisë në Korçë dalin në protestë


Rreth 50 punonjës të një fasionerie në Korçë, kanë protestuar mëngjesin e sotëm përpara drejtorisë së tatimeve sepse ju është refuzuar paga e luftës.

Ata thonë se pronari i tyre, i ka lajmëruar se nuk përfitonin pagën e luftës dhe të mbetur në kushte ku s’kanë mundësi të tjera për të përfituar të ardhura, tanimë janë mbledhur për të protestuar.

Qytetarët thonë se të ardhurat e vetme për familjen e tyre janë nga puna në fasoneri.

Protestuesit shprehen se janë hequr nga puna para datës 10 dhe pronari ju ka hequr sigurimet.