Vendosni fjalën kyçe....

E qëllojnë me pistoletë por shpëton falë gjoksit prej silikoni (Foto)


Mjekët në Kanada kanë raportuar një rast me të vërtetë të çuditshëm, i cili besojnë se është i pari i këtij lloji, ku implantet e gjirit të një gruaje i shpëtuan jetën e saj duke ndaluar një plumb drejtuar drejt zemrës.

Incidenti surreal u zhvillua në Ontario, Kanada dhe është objekt i një hetimi në vazhdim në të cilin as gjuajtësi, as arma e zjarrit e përdorur nuk u gjetën kurrë.

Gruaja 30-vjeçare raportohet se kishte dalë një natë për t’u argëtuar kur papritmas ndjeu një dhimbje të mprehtë dhe nxehtësi të fortë në gjoks. Ajo e vështroi me tmerr dhe zbuloi se ishte gjakderdhje, kështu që u dërgua me shpejtësi në spital.

Ekipi mjekësor zbuloi një plagë të vetme hyrëse në pjesën e sipërme të gjoksit të saj të majtë; shenjat e djegies përreth plagës treguan se gruaja ishte qëlluar në distancë të afërt.

Plumbi ishte nën gjoksin e saj të djathtë, pasi kishte hyrë në gjoksin e majtë, duke thyer një brinjë përpara se të ndalonte në anën e djathtë të zgavrës së saj të gjoksit.

“Implanti ishte vendosur sipër zemrës dhe prandaj i shpëtoi jetën pacientes.” – thanë mjekët e spitali.