Vendosni fjalën kyçe....

“Mos më shtrembëro turinjtë”, Drejtori i Urgjencës përplaset me Pampurin


Drejtori i Urgjencës Mjekësore Skënder Brataj dhe ish-deputetja e Partisë Demokratike Oriola Pampuri janë përplasur në një debat mes tyre teksa diskutonin me masat për përballimin e koronavirusit në vend.

Përplasja ka filluar kur Brataj i është drejtuar Pampurit “që të mos i shtrembëruar” turinjtë ndërsa ish-deputetja i është drejtuar që t’i kërkojë falje.

Debati:

Brataj: Mos më shtrembëro turinjtë, nëse nuk të pëlqej unë nuk do të thotë…

Pampuri: Për këtë që the kërko falje, ose unë ose ti do të largohet nga studio nëse nuk kërkon falje këtu

Brataj: Më kë më ngatërron mua?

Pampuri: Ke mashtruar qytetarët

Brataj: Nuk kam mashtruar qytetarët

Pampuri: Nuk mund të flasi ashtu, jam grua, jam zonjë

Fevziu: I the ke mashtruar qytetarët

Pampuri: E pe çfarë ndodhi me maskat sot?

Brataj: Unë paskam bërë shpërndarjen e maskave, unë i paskam bërë këto?

Pampuri: Kryeministri i ka bërë, këtë kam përballë. Më thatë që nuk e kam thënë, tërhiqem, por ti do më kërkoshfalje

Brataj: Kush do ti dërgojë mesazhet ty moj zonjë

Pampuri: Mi dërgojnë gazetarët

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *