Vendosni fjalën kyçe....

“Edhe unë jam dora juaj. Çfarë paçe është? Paçe koke?” – Basha takon punëtorët e Elbasanit


Kreu i Partisë Demokratike, Basha, ka takuar sot disa punëtorë në Elbasan, për të dëgjuar hallet e tyre të përditshme, siç shkruan ai.

Materiali i publikuar sot nga kryedemokrati është pjesë e serisë ‘Po të dëgjoj’, të nisur rreth dy javë më parë.

Në materialet e publikuara ditët e fundit, Basha është shfaqur duke biseduar me katëgori të ndryshme të shtresave shoqërorë në vend si gjyshe Verën, studentë, punonjës servisi etj.

‘Në Elbasan, me punëtorët dhe hallet e tyre të përditshme. Ekonomia, punësimi, braktisja e vendit janë plagët që dhembin më shumë edhe këtu. Hallet e përditshme të këtyre njerëzve ende nuk e kanë zbehur shpresën se së bashku do ta bëjmë Shqipërinë një vend më të mirë.’ – shkruan Basha.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *