Vendosni fjalën kyçe....

Universiteti i Mjekësisë pezullon mësimin, studentët rikthehen në auditor më 6 janar 2020


Universiteti Mjekësor nuk do zhvillojë mësim për pjesën e mbetur të muajit dhjetor duke iu rikthyer auditoreve në datën 6 janar 2020. Vendim është pubilkuar nga rektori i këtij universitetit, Arben Gjata.

Shkak për shtyrjen e mësimit është bërë pas tërmetit të 26 nëntorit dhe gjendjes së godinave ku zhvillohe procesi mësimor, akademik e administrativ.