Vendosni fjalën kyçe....

Për 9.5 milionë dollarë mund të bëni pushimet më të pazakonta (Video)


Turistët së shpejti do të kenë një destinacion të ri udhëtimi, ‘ Orion Span’ planifikon të hapë një hotel luksoz në orbitë, rreth 200 milje mbi Tokë në fund të vitit 2021.

Stacioni i hapësirës komerciale me një modul do të fillojë të akomodojë mysafirët në vitin 2022.

Do të përfshijë suita private, numrin më të madh të dritareve të krijuara ndonjëherë për hapësirën e fluturimit, mungesën e peshës dhe përvojën e vetme autoktone të botës.

Një qëndrim 12-ditor në bordin e ‘Aurora Station’ do të fillojë nga 9.5 milionë dollarë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *