Vendosni fjalën kyçe....

Dalin jashtë kontrollit zjarret në Zakinthos, evakuohen dhjetra persona


Është jashtë kontrollit zjarri i tërbuar  në fshatrat Agalas dhe Keri në Greqi që nga ora 11:00 e mëngjesit.

Aktualisht ekziston një plan zbatimi për evakuimin e dy fshatrave me autobus nga Stacioni i Autobusëve Zante. Policia ka bllokuar hyrjen në dy fshatra dhe po informon banorët për evakuimin e shtëpive të tyre.

Drejtoria e Policisë Zakynthos dhe zyrtarët e mbrojtjes civile, pas konsultimit me Sekretarin e Përgjithshëm të Mbrojtjes Civile Nikos Chardalia, urdhëruan evakuimin e shtëpive të para të fshatit. U vendos gjithashtu të evakuohej një njësi hoteliere në Keri.