Vendosni fjalën kyçe....

“I miri i nënës” komandon mediet, takimet e rregjistruara shiten si “live”


Erion Veliaj vazhdon me fushatën për zgjedhjet e 30 qershorit, edhe pse zyrtarisht ata janë shtyrë nga presidenti i Ilir Meta.

Veliaj njihet tashmë nga të gjithë si një person që është mjeshtër i propogandës, teksa sot ka dëshmuar edhe një herë se ai kontrollon edhe mediat në vend.

Televizionet më të njohura kanë transmetuar sot një kronikë të regjistruar dje në Pezë dhe e kanë shitur sikur Veliaj ishte ‘Live’.

Kryetari i Bashkisë edhe në “Facebook”-un e tij, e ka nxjerr sot me gjasme live nga Peza.

Si e ka raportuar Veliaj dhe televizionet

 

Kur ka qenë në të vërtetë

Vini Re: Shkrimi është pronësi intelektuale e “Boldnews.al”. Titulli redaksional