Vendosni fjalën kyçe....

FIFA publikon renditjen e re – Shqipëria zbret, Kosova thyen rekord


FIFA publikon renditjen e re të shteteve për muajin qershor, ku Shqipëria ka rënë katër vende më poshtë.

Në tabelën e publikuar nga FIFA, Shqipëria renditet në pozicionin e 66-të dhe për këtë shkak është bërë paraqitja e dobët me Islandën.

Përfaqësuesja e Kosovës në anën tjetër, është ngjitur 6 vende. “Dardanët” janë ngjitur nga pozicioni i 127-të në atë të 121-të, me 1149 pikë nga 1124 që kishte më parë.

Ky është pozicioni më i lartë në të cilën është renditur ndonjëherë Kosova.

Shkak për ngritjen në renditje është bërë barazimi me Malin e Zi dhe fitorja në transfertë me Bullgarinë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *